top of page

На S’AIVO vol.2 у Відні українські дизайнери зібрали 
понад 350 000 гривень





З 21 по 22 червня у Відні відбулося S’AIVO vol.2: Vintage Charity Market та Ukrainian Designers’ Pop-Up 




Друге S'AIVO vol.2, де були представлені колекції українських дизайнерів: GASANOVA, NADYA DZYAK, ARUTIUNOVA, GUNIA PROJECT, SAYYA, TAMAR KEBURIA, OLIZ, CHERESHNIVSKA, VIKELE STUDIO, ANNABO, NEARON та HÓLLO, а також вінтажні речі світових брендів – сукупно зібрало понад 358 292 гривень. Увесь прибуток від маркету вінтажного одягу, а також частина прибутку від благодійного поп-апу українських дизайнерів перераховуються на проєкт «Птахи» Тати Кеплер для закупівлі антибіотиків для поранених.




Протягом двох днів S’AIVO vol.2 стало українським простором у самому серці австрійської столиці.  Спеціальними гостями заходу стали дизайнерки Надя Дзяк та Люба Макаренко,. Також на S’AIVO vol.2 завітали відомі українки: зіркова хореограф Олена Шоптенко, бізнес-леді Катя Любчик, власниця beauty-простору “GASANOVA – Maison de Beaute” Майя Крук та експертка з маркетингу Анна Тільняк. 






S’AIVO створено групою натхненних однодумців: Єлизаветою Ущекою, Ольгою Кушнір, Евеліною Лисицькою та Світланою Пишною. Це благодійний проєкт, який об’єднує маркет вінтажного одягу та аксесуарів, а також поп-ап українських брендів. За підтримки  головних партнерів – Altamira та VIDI, команді вдалося створити приємну атмосферу та принести частинку України до серця Відня. Квітковий декор створили Mono Flowers, прикрасивши простір улюбленими соняшниками. Гостей пригощали солодощами віденської кав’ярні KASHTAN та австрійським вином Weingut Mayer am Pfarplatz.






























Commentaires


bottom of page